Bio

mimmi.jpg

 

Maria Hukkamäki on työskennellyt esittävän taiteen kentällä vuodesta 2009 ohjaajana, esiintyjänä, käsikirjoittajana ja tuottajana. Hukkamäki on myös ohjannut teatterityöpajoja erilaisille ryhmille ja järjestöille, sekä kouluttanut esiintyjiä.

Maria Hukkamäki on myös taiteen tutkimuksen maisteriopiskelija, ja tutki kandidaatintyössään performatiivisen vastarinnan vaikutusta katupartioista käytävään julkiseen keskusteluun. Hukkamäki myös laulaa performanssi-punkbändissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s